To Nord-Norske slekter gjennom 350 år

"To Nord-Norske slekter gjennom 350 år" beskriver bakgrunnen til mange slekter som kom til Kirkenes tidlig på 1900 tallet. Med min egen slekt som eksempel forteller jeg om hvordan kystfolket levde fra 1600 til 1900 og i den nye tilværelsen på Kirkenes.

Dette er forlagets KapAbels kommentar til boken:

"Selv om dette i utgangspunktet er en bok om to avgrensa slekter, gir den generell og verdifull innsikt i hvordan samfunnet vårt har forandret seg de siste 350 årene. Å få arbeide med boka var for meg en svært interessant og lærerik reise i norsk historie».  Otto Ersland, Kapabel forlag.

Boken er produsert i stort format, stive permer, meget god papirkvalitet, rikelig illustrert gjennom 370 sider.

Pris kr. 650,- Kan hentes hos Bengt Hølvold på Kirkenes eller bestilles hos meg. Telefon 91619238